Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nem ment a játék

Nem ment a játék Sport

A KSE Futsal együttese 8–2 arányú vereséget szenvedett a Dévai Autobergamotól az élvonalbeli teremlabdarúgó-bajnokság alapszakaszának ötödik, egyben utolsó buboréktornáján. A Székelyudvarhelyen lejátszott mérkőzésen nem volt jelen a kék-fehérek edzője, Gazda József, aki távolmaradásával a klubon belüli hiányosságokra próbált rávilágítani.

Hirdetés
Hirdetés

A Bunduc–Gáll, Kanyó, Gajdó T., Mojzi (cserék: Damian, Albu, Pakucs, Barbócz, Bandi, Zsombori) összeállításban pályára lépő kézdivásárhelyi csapat számára rosszul kezdődött a találkozó, egy, a kapu előtt elvesztett labdából Szőcs megszerezte a vezetést az ellenfélnek (1–0). Kevéssel később Kanyó lábában volt az egyenlítés, azonban egy gyors kontra végén a kapu mellé lőtte a labdát. A győzelmi kényszerben levő dévaiak előbb Hadnagy révén növelték előnyüket (2–0), majd Gavrilă duplájával már négy góllal vezettek (4–0).

A Hunyad megyeiek a folytatásban sem lazítottak, a 9. percben Szőcs második találatával már 5–0 volt a mérkőzés állása. Ötgólos hátrányban vészkapusra váltottak a kék-fehérek, így valamelyest kiegyenlítődtek az erőviszonyok, ám újabb találatot ismét a dévaiak jegyeztek: a 16. percben ismét Hadnagy volt eredményes (6–0). A KSE Futsal a továbbiakban is vészkapussal támadt, aminek az lett a vége, hogy az Autobergamo hálóőrre, Toniță is bevette az üresen álló háromszéki kaput (7–0). A 19. percben összejött a szépítés a KSE-nek, miután a Damian által letámadott dévai Grosu a saját kapujába küldte a labdát (7–1).

A térfélcserét követően is vészkapusos taktikával próbálkozott a KSE Futsal, többnyire eredménytelenül. Újabb találatra egészen a 39. percig kellett várni, amikori Grosu jóvátette első félidei hibáját, és a saját térfeléről talált be az őrizetlenül hagyott háromszéki kapuba (8–1). Az összecsapást Kanyó gólja zárta, aki a véghajrában egy szép indítást követően a kijövő dévai kapus mellett gurított a hálóba (8–2). Idénybeli tizedik vereségét szenvedte el a KSE, amely további két győzelemmel és hat ponttal a hatodik helyen fejezte be a pontvadászat alapszakaszát.

„Rosszul kezdtek a fiúk, becsúszott egy pár hiba és az első félidő felénél már 5–0-val vezetett a dévai alakulat. Miután vészkapusra váltott a csapat, jobban ment a játék, de ebből a mérkőzésből csak ennyit lehetett kihozni” – nyilatkozta érdeklődésünkre Gazda József edző, aki itthonról, Youtube közvetítés révén követte csapata játékát.

Teremlabdarúgó I. liga, 13. forduló: Dévai Autobergamo–KSE Futsal 8–2 (7–1). Gólszerzők: Szőcs (1., 9.), Hadnagy (4., 16.), Gavrilă (7., 7.), Toniță (18.), Grosu (39.), illetve Grosu – öngól (19.), Kanyó (40.). A rájátszás felsőházába a csíkiak a második, az udvarhelyiek a negyedik helyről jutottak, az első a Galaci United, a harmadik a Dévai Autobergamo.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük