Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nem látszik a vége

Nem látszik a vége Sport

Ismét elhalasztották a labdarúgó Európa-bajnokság eredetileg márciusra tervezett pótselejtezőit, így a bolgár–magyar és az izlandi–román összecsapást is. Ugyanígy tettek az európai kupasorozatokkal is.

Az európai szövetség (UEFA) szerdai közlése szerint a következő lehetséges időpont szeptember 3. és 8., de problémát okozhat, hogy ekkor kezdődne a válogatottak számára a Nemzetek Ligája új idénye is. A magyar válogatott március 26-án Bulgária vendége lett volna Szófiában, Románia pedig Izlandon szerepelt volna, majd a párharcok győztesei öt nappal később találkoztak volna, immár az Eb-részvételért.

Hirdetés
Hirdetés

Március 13-án a találkozók időpontját június 4-re és 9-re módosították, de most ezt a dátumot is továbbcsúsztatták. A kontinensviadalt, amelynek részben Bukarest és Budapest is házigazdája lesz, a koronavírus-járvány miatt jövő nyárra halasztották.

Ugyanekkor az UEFA minden Bajnokok Ligája- és Európa-liga-mérkőzést felfüggesztett „további intézkedésig”. A BL, az El és a női Bajnokok Ligája fináléit már korábban elhalasztotta az UEFA, amelynek elnöke, Aleksander Ceferin múlt héten úgy nyilatkozott: a mostani szezon elvész, ha legkésőbb június végéig nem lehet újra meccseket rendezni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük