Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nem adta könnyen magát a KSE

Nem adta könnyen magát a KSE Sport

A női kosárlabda-bajnokság tizenkilencedik fordulójában szombaton a KSE hazai pályán nagyot küzdve maradt alul az Aradi FCC Baschet UAV csapatával szemben.

Hirdetés
Hirdetés

Hadzovic kétpontosára Biszak hamar válaszolt, és az első tíz percben ment az adok-kapok, felváltva vezettek a csapatok, a negyed a Maros-partiak kétpontos előnyével ért véget. A második játékrészben folytatódott a kiegyensúlyozott játék, a csapatok nem bírtak egymással, bár Wilson büntetőivel a KSE kétpontos előnyre tett szert, a 27 pontot jegyző Hadzovic kosarának köszönhetően döntetlen állásnál vonultak pihenőre a csapatok.

A harmadik negyed első felében a KSE Mitrovic hármasával 50–44-re elhúzott, ám a sérülések miatt a mérkőzést összesen hét játékossal végigjátszó kék-fehéreken megmutatkoztak a fáradság jelei. A 25. percben a végig remekül játszó, 22 pontot szerző Biszak kosarával még megrázta magát a KSE (52–51), ám innentől az FCC játékosai átvették a vezetést és a mérkőzés végéig meg is tartották azt. Mitrovic a végén még dobott egy hármast, és a céhes városiak a sportszerűséget hírből sem ismerő Marcel Urban aradi elnök által végig provokált hazai publikum tapsa közepette vonultak le a pályáról. A nyolc győzelem mellett kilenc vereséget jegyző KSE szerdán Bukarestbe, az Agronomia otthonába látogat, míg a 15/3-as mutatóval rendelkező Arad áll.

Női kosárlabda-bajnokság, alapszakasz, 20. forduló:

Kézdivásárhelyi SE – Aradi FCC Baschet UAV 72–82 (18–20, 24–22, 19–23, 11–17)

A KSE pontszerzői: Biszak 22 (1 hárompontos), Mitrovic 13 (3), Hawks 10, Wilson 10, Corda 7 (1), Bara-Németh 6, Domokos 4.

Korábbi fotó: Zsoli Jeffwarder

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük