Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nekimennek az olaszoknak a futsalosok

Nekimennek az olaszoknak a futsalosok Sport

Alig kezdődött el a teremlabdarúgó I. liga tavaszi idénye, újabb pihenőt iktatnak be a pontvadászatba, ugyanis ebben az időszakban a nemzeti együttesek lépnek előtérbe. A román, illetve a magyar válogatott is rangos felkészülési mérkőzésekre készül.

Hirdetés
Hirdetés

Mind a romániai, mind a magyar válogatott csak a következő körben kapcsolódik be a világbajnoki selejtezőkbe, ennek megfelelően a világelithez tartozó csapatokkal kötött le tesztmeccseket. Az FK Székelyudvarhely játékosát, Miklós Tamást is soraiban tudó magyar válogatott a tegnap este után ma ismét összecsap a spanyolokkal, míg a világranglistán 20. helyen álló Románia február 4–5-én Karácsonkőn látja vendégül az nyolcadik helyen rangsorolt olaszokat. A jövő hétfőn és kedden egyaránt 18 órától esedékes találkozókat az interneten, a FRF TV-n követhetjük figyelemmel.

A Robert Lupu által irányított keretbe az FK Székelyudvarhelytől három (Andrei Grigoraș, Mánya Szabolcs, Csoma Alpár) és Csíkszeredai Imperial Wet-től két játékos (Szőcs László, Cristian Matei) kapott behívót. A vb-selejtezőket október 22–27. között rendezik, a világbajnokságnak Litvánia ad otthont 2020. szeptember 12–október 4. között.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük