Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nekimegyünk a Dinamónak

Nekimegyünk a Dinamónak Sport

A Kolozsvári CFR után újabb nagyágyú lesz a Sepsi OSK ellenfele az I. liga soron következő fordulójában, a piros-fehér mezesek a hétfői játéknapon az azonos klubszínekkel rendelkező Dinamo vendégeként lépnek pályára.

Mindkét együttes vereséggel zárta az előző kört, mint ismert, a Dinamo Jászvásáron szaladt bele egy 2-1-es pofonba, míg a Sepsi OSK 2-0 arányban kapott ki a CFR-től Brassóban. Van tehát min javítani mindkét oldalon, az előző kiírásban harmadik fővárosiak eddig Botoşanitól és a CFR-től is vereséget szenvedtek. Az eddigi hat mérkőzésen mindössze 9 egységet gyűjtöttek, szemben a sepsiszentgyörgyiek hat pontjával, a merészebb álmokat dédelgető Dinamo a hatodik, a bennmaradást célul kitűző OSK a tizedik helyről várja kettejük első összecsapását.

A 7. forduló programja: ma Astra Giurgiu – Jászvásári CSMS (21 órától); szombaton Medgyesi Gázmetán – Temesvári Poli (18.30-tól), Juventus – FCSB (21 órától); vasárnap Viitorul – CSU Krajova (18.30-tól), Kolozsvári CFR – FC Voluntari (21 órától); hétfőn FC Botoşani – Chiajna (18.30-tól), Dinamo – Sepsi OSK (21 órától). A találkozókat a Dolce Sport, a DigiSport és a Look TV közvetíti.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük