Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nekimegyünk a Dinamónak

Nekimegyünk a Dinamónak Sport

Nagy várakozás előzi meg a rájátszás féltávját jelentő 7. fordulóbeli Sepsi OSK–Bukaresti Dinamo összecsapást, amely újra teltház előtt zajlik a szemerjai stadionban. A ma 18 órakor kezdődő mérkőzés, egészen pontosan a fővárosiak magyarellenességükről híres szurkolótábora komoly kihívások elé állítja a sepsiszentgyörgyi szervezőket, a klub vezetősége arra kéri a háromszéki közönséget, hogy végig higgadt magatartást tanúsítva, ne válaszoljon az esetleges provokációkra.

 

A rendfenntartó erők készenlétben állnak, és szigorú fellépéssel elejét fogják venni mindennemű rendbontásnak – fogalmazott pénteki sajtótájékoztatóján Csinta Samu, a Sepsi OSK klubigazgatója, aki fegyelmezettségre szólított fel mindenkit.

„Provokációkra számíthatunk a Dinamo szurkolói részéről, éppen ezért arra kérem a drukkereket, ne válaszoljanak ezekre, hiszen a Sepsi OSK szurkolói arról ismertek országszerte, hogy civilizáltan tudnak viselkedni, de most még inkább higgadtságra van szükség” – figyelmeztetett.

A klub vezetősége egyúttal arra buzdítja a futballszerető közönséget, hogy lehetőségeihez mérten támogassa a Székely Légió által kezdeményezett adománygyűjtést, amelyet egy 18 éves, rákbeteg fiatalember külföldi gyógykezelésére ajánlanak fel.

A sajtótájékoztatón Eugen Neagoe, a Sepsi OSK vezetőedzője bizakodóan nyilatkozott esélyeiket illetően, a szakember nagy elvárásokkal néz elébe a mérkőzésnek, és megígérte, arra törekednek, hogy a rendes játékidőben bebiztosítsák a győzelmet, és ne okozzanak felesleges izgalmakat senkinek a hosszabbítás perceiben.

– Számunkra minden mérkőzés egyforma, függetlenül attól, hogy a Dinamóval vagy az utolsó helyezettel játszunk, ugyanúgy készülünk, ugyanúgy győzni akarunk. Most is ugyanaz a cél, mint legutóbb a Botoșani ellen. Bíztunk abban, hogy három ponttal fogunk hazatérni, de az utolsó helyzetnél nem koncentráltunk kellőképpen, és elveszítettünk két pontot, amely már a kezünkben volt. Most a Dinamo ellen azt szeretném, ha megnyugtató előnyt dolgoznánk ki a véghajrára. Már rég hangsúlyozom, olyan csapatot építünk, amelyet nehéz legyőzni, eddig veretlenek vagyunk a rájátszásban, és ezt szeretnénk megőrizni, akár a bajnokság végéig is – összegzett Neagoe, aki 20 meccs óta nem kapott ki a rájátszásban – az előző szezonban a jászvásári kispadon 14, idén az OSK-val hat mérkőzésen nem tudták legyőzni az általa irányított csapatot.

A Sepsi OSK arra kéri a szurkolókat, hogy a beléptetés zökkenőmentes lebonyolítása érdekében időben érkezzenek meg a stadionhoz a mérkőzés előtt. A kapukat 16 órakor nyitják.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük