Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Négygólos vereség

Négygólos vereség Sport

A labdarúgó III. liga két hét múlva esedékes tavaszi rajtjára készülő Kézdivásárhelyi SE a nyolcnapos intenzív edzőtáborozás zárásaként a Székelyudvarhelyi FC együttesével játszott felkészülés mérkőzést szombaton délután.

A Bunduc – Gáll, Tankó, Damian, Dumitrescu – Gazda, Kanyó, Yamazaki – Sánta, Popa Veres (cserék: Farkas – Gajdó, Bandi, Faragó, Mojzi, Barbócz) összeállítású KSE az első félidőben még tartotta a lépést a téli szünetben megerősödött SZFC-vel, a másodikban viszont nem tudta gátját szabni a hazai rohamoknak, és 4–0-s vereséget szenvedett. Ezt megelőzően, a múlt hét közepén a kék-fehér mezesek a negyedosztályú Chişcani-t győzték le 6–4 arányban. A következő tesztmeccs február 29-re van kitűzve, amikor Barcarozsnyót fogadják.

– Az intenzív edzőtábor után kiütközött a fáradtság a fiúkon, de legalább a hiányosságok is kijöttek ezen az edzőmeccsen. Van két hetünk korigálni ezeket. Véleményem szerint nagyon jól sikerült edzőtáborozáson vagyunk túl, de az, hogy a felkészülésünk milyen volt valójában, majd a bajnoki mérkőzéseken mutatkozik meg. A játékosok hozzáállásával, munkájával elégedett vagyok, többen is érkeztek, és idő kell ahhoz, hogy jó közösség alakuljon ki, de úgy látom, jó irányba haladunk – értékelt lapunknak Gazda József játékos-edző.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások