Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Négygólos csíki győzelem

Négygólos csíki győzelem Sport

Izgalmas mérkőzést játszott egymással a házigazda Sepsi Futsal és a vendég Csíkszeredai Imperial Wet pénteken kora este a Szabó Kati Sportcsarnokban, a teremlabdarúgó I. liga visszavágó-sorozatának nyitókörében. A székely rangadót – az idényben másodjára – a csíkiak nyerték.

Gyors hazai találattal indult a mérkőzés, a 2. percben Papp Csongor vette be Biró kapuját, de nem sokáig tarthatott a házigazdák öröme, ugyanis Szőcs László kiegyenlített. A gólváltást követően kiegyenlítődötté vált a találkozó, mindkét oldalon voltak helyzetek, ám a hálók nem forogtak veszélyben egészen szünet előttig, amikor Birtalan gondoskodott róla, hogy előnnyel vonuljon pihenőre a vendégcsapat.

A második játékrészben sem hagyta magát a sepsiszentgyörgyi együttes, annak ellenére, hogy a 23. percben kétgólos hátrányba került, ám Tompa kiállítása súlyos érvágásnak bizonyult a zöld-fehérek számára, emberhátrányban újabb gólt kasszíroztak, 1-4-ről pedig már nem tudtak fordítani. A kegyelemdöfést a három gólig jutó Szőcs László adta meg a végjátékban a helyzeteit elpuskázó Sepsi Futsalnak.

Végeredmény: Sepsi Futsal – Csíkszeredai Imperial Wet 1–5 (1–2). Sepsiszentgyörgy, Szabó Kati Sportcsarnok. Mintegy 250 néző, köztük sok vendégszurkoló. Sepsi Futsal: Kisgyörgy–Papp Cs., Tompa, Pulugor I., Pulugor Zs. (cserék: Papp L., Incze, Ciobotaru, Veress, Bende, Héjja, Ambrus, Ghinea, Farkas). Edző: Farkas Attila. Csíkszereda: Biró–Birtalan, Tankó, Dobri, Szőcs László (cserék: Dospinescu, Szőcs Loránd, Pavel, Aramă, Tifan, Kurkó, Sándor, Bálint, Stan). Edző: Szőcs Loránd. Gólszerzők: Papp Cs. (2.), illetve Szőcs László (3., 23., 35), Birtalan (18.), Aramă ( 31.). Sárga lap: Papp Cs. (33.), illetve Szőcs Loránd (38.). Kiállítva: Tompa (31.). 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük