Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Négyéves a Ninja Club

Négyéves a Ninja Club Sport

Szombaton ünnepli megalakulásának negyedik születésnapját a kézdivásárhelyi Kis Ilka által létrehozott Ninja Club. Az ünnepségre sajátos kihívással készülnek a szervezők, ezúttal nemcsak a gyerekek, hanem a szülők is versenybe szállnak.

Hirdetés
Hirdetés

– 2018 őszén támadt az ötlet, hogy létrehozzak egy Ninja Clubot – emlékezett vissza Ilka, majd hozzátette, hogy miután szerepelt a romániai Ninja Warrior műsorában egy olyan termet álmodott meg, ami a gyerekekre fekteti a hangsúlyt, ahol bátran mászhatnak, tornászhatnak és vagányabbnál vagányabb dolgokat próbálhatnak ki, mindezt játékosan, úgy, hogy közben szinte észrevétlenül fejlesztik motorikus képességeiket.

A születésnapi rendezvény szombaton10 órától akadályfutó versennyel kezdődik, a kézdivásárhelyi sportcsarnok melletti füves részen a gyerekek a szülők egyikével kell teljesítsenek egy 600 méteres akadálypályát, a leggyorsabb párost fogják díjazni. 14 órától fitneszverseny veszi kezdetét a 9–12. osztályosoknak, amelyben hat gyakorlatból álló feladatsort kell elvégezzenek a résztvevők. A szervezők szeretettel várnak minden kíváncsiskodót és szurkolót szombaton, a szülinapi „bulira”.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük