Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Negyedik helyen a tekések

Az elmúlt hétvégén a Román-kupa sorozat befejező állomásán szerepelt a Kézdivásárhelyi SE felnőtt tekecsapata, amely szoros küzdelemben, alig 58 fával maradt le a dobogót érő harmadik helyről.

Hirdetés
Hirdetés

„Szép teljesítményt produkált a csapat, de nem jött össze a győzelem. Hiába állított be saját rekordot Elekes István, ez nem volt elegendő. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem ugyanazok a felkészülési lehetőségeink, mint versenytársainknak. Itthon egy sportoló heti két órát tud edzeni, emiatt kéne egy 4 vagy 6 sávos pálya” – részletezte a tekeszakosztályt vezető Várdó Olivér.

Végeredmény: 1. Kolozsvári CFR 13.840 ütött fával, 2. Marosvásárhelyi Elektro 13.061, 3. Marosvásárhelyi MSK 12.996, 4. KSE 12.939.

Az sem elhanyagolható tény, hogy a csapat nem tudja élvezni a hazai pálya előnyét az országos kiírásokon, mivel idéntől a szakszövetség a legfelsőbb ligában megköveteli a 4 vagy 6 sávos versenypályát. Emiatt a KSE játékosai hazai mérkőzéseiket Kolozsváron tartják – azért épp ott, mert azt a pályát díjmentesen használhatják a versenyeken, csak a bírói díjat kell megtérítsék.

A csapat február 27–28-án Marosvásárhelyen folytatja szereplését az A-ligában, a hétvégén viszont az ifjúságiak gurítnak az országos bajnokság 2. fordulójában.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások