Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nagybányán a KSE

Nagybányán a KSE Sport

Ma 17 órától pótolja a szombatról elhalasztott bajnoki mérkőzést a Kézdivásárhelyi SE, Jakabos István csapata a Nagybányai Minaur vendégeként lép pályára az A-osztályos kézilabda-pontvadászat 5. fordulójában. A csapathoz pár fiatal brassói játékos csatlakozik.

Amint arról beszámoltunk, igencsak rájár a rúd a kézdivásárhelyi kézilabdacsapatra, amelynek két alapjátékosa, Voloncs Júlia és Mátis Zita komoly sérülés miatt kényszerült tartalékpályára. A többi játékos zöme különféle egészségügyi gondok miatt nem tudta vállalni a hétvégi szereplést, ezért kellett elnapolni a találkozót. Csapatunktól származó információk szerint a kisebb sérülésekből felépültek a lányok, így vállalni tudják a mai játékot a listavezető otthonában.

A mérkőzés egyértelmű esélyese a százszázalékos mutatóval rendelkező Minaur, amely eddig mind a négy mérkőzését megnyerte, míg a KSE egy győzelem mellett háromszor szenvedett vereséget. A kézdi gárdához három fiatal brassói játékos csatlakozik a napokban, de további erősítéseket is kilátásba helyeztek.

Az 5. forduló többi eredménye: Nagyvárad–Marosvásárhelyi Olimpic 30–28 (19–12), FC Argeş–Kisjenői Körös 40–34 (21–19), Temesvári CSU–Dacia Mioveni 30–28 (18–12), Naţional Râmnicu Vâlcea–Székelyudvarhelyi NKK 41–19 (24–10), Brassói Corona–Temesvári SCM 28–27 (15–15), Marosvásárhelyi Mureşul–Resicabánya 28–35 (12–16). 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük