Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mindenki szurkoljon!

Mindenki szurkoljon! Sport

Szombattól Kézdivásárhelyen tartják az ország nyolc legjobb korosztályos futsalcsapatának seregszemléjét, a hazai KSE Futsal az U19-es országos döntő egyik esélyesének számít, annál is inkább, mivel eddig veretlen az idényben.

A papírforma és a hazai pálya is a tavaly bronzérmes KSE mellett szól, a klubvezetés azért küzdött a rendezés jogának megszerzéséért, hogy a szurkolók segítségével kiharcolják a bajnoki elsőséget. Nem lesz sétagalopp viszont a sorozat, a kék-fehéreknek a szombati negyeddöntőben a Dunărea Călăraşi-t kell legyőzniük, így a vasárnapi elődöntőben a Déva–Székelyudvarhely párharc nyertesével találkoznának. Az biztos, hogy nem lesz címvédés, ugyanis a tavalyi győztes Kolozsvár nem jutott a fináléba.
– Készen állunk a döntő tornára, keményen készültünk azért, hogy a veretlenségünket megőrizzük, célunk a végső győzelem. Ehhez szükségünk van a közönségre, arra, hogy minél nagyobb létszámban biztassák a fiúkat a sportcsarnokban – nyilatkozta Gazda József edző, aki szerint továbbra is kérdéses a paşcani-i III. ligás mérkőzésen lesérült Vlad Boricean játéka. Akik viszont biztosan ott lesznek a tornán a KSE színeiben: Farkas – Rancz, Păun, Ştefănescu, Vlădulescu, Májai, Mojzi, Barbócz, Szakács, Oprea.
U19-es teremlabdarúgó-bajnokság, Final 8 program: negyeddöntők: szombaton Temesvári Informatika – Internazionale Vaslui, Galaci United – Segesvári Pro Tineret, Kézdivásárhelyi SE – Dunărea Călărași (18.30-tól), Dévai Autobergamo – FK Székelyudvarhely (20 órától). Elődöntők: vasárnap 17 órától Temesvár/Vaslui – Galac/Segesvár, 19 órától KSE/Călărași – Déva/FK. A kisdöntőt hétfőn 15 órától, míg a döntőt 18 órától rendezik a kézdivásárhelyi sportcsarnokban. A belépőjegy 5 lejbe kerül. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük