Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mikor lesz újra sport és kultúra?

Mikor lesz újra sport és kultúra? Sport

Egyelőre nem lehet megjósolni, hogy mikor tér vissza Sepsiszentgyörgyre a pezsgő kulturális- és sportélet – mondta el online sajtóértekezletén Antal Árpád. A sepsiszentgyörgyi polgármester szerint ez biztosan nem május 16-án lesz.

Hirdetés
Hirdetés

Antal Árpád azt mondja: bár az államfő bejelentette, hogy május 15-e után nem hosszabbítják meg a szükségállapotot, ez még korántsem jelenti azt, hogy másnaptól visszatérhetünk korábbi életünkhöz (valójában az államfő utólag meglebegtette, hogy maradhat egy készenléti állapotnak nevezett enyhébb formája az adminisztratív korlátozásnak – sz. m.).

– Én kifejezetten büszke vagyok arra, ahogyan a szentgyörgyiek döntő többsége fegyelmezetten betartotta a szabályokat, és így viszonylag könnyen túl tudunk lépni ezen a nehéz perióduson. Azt szeretném, ha május 15-e után félelem nélkül, de felelősséggel indulnánk újra, úgy, hogy továbbra is vigyázunk egymásra. Tudom, hogy mindenkinek hiányzik a pezsgő kulturális és sportélet, de ebben a pillanatban még túl sok az ismeretlen ahhoz, hogy megmondhassuk, erre mikor kerülhet sor – nyilatkozta Antal Árpád. 

A polgármester abban reménykedik, hogy első körben sikeresen újraindulnak a gazdaság szereplői, és ez majd magával vonja az összes többi területet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük