Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mikó-fölény a Berde-kupán

Mikó-fölény a Berde-kupán Sport

A megyeszékhelyi Berde Áron Közgazdasági és Közigazgatási Szakközépiskola tizenkettedik alkalommal bonyolította le a hagyományos Berde-kupát az elmúlt hétvégén. A nyolccsapatos minifoci-viadal a sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium diadalával zárult, a mikósok véget vetettek az utóbbi évek kiskunhalasi dominanciájának.

A hat sepsiszentgyörgyi középiskola csapata mellett a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Elméleti Líceum és a kiskunhalasi II. Rákóczi Ferenc Katolikus Mezőgazdasági, Közgazdasági, Informatikai Szakközépiskola tette teljessé a mezőnyt. A csoportküzdelmek után az elődöntőben a Mikó 4–1-re győzte le a Református Kollégiumot, míg a II. Rákóczi 2–0-ra nyert a Mihai Viteazul Líceum ellen. A kisdöntőben a refisek diadalmaskodtak 3–1-re, míg a döntő elsöprő mikós sikert hozott, 5–0-ra verték a címvédőt.

Hirdetés
Hirdetés

A torna különdíjasai: legjobb kapus: Lőrincz Alpár (Székely Mikó), legjobb mezőnyjátékos: Bagoly Bence István (Székely Mikó), legjobb berdés játékos: Lupuly Ulrik, legjobb külföldi játékos: Viola Máté, gólkirály: Rab Andor (Székely Mikó). Vass Levente emlékdíj – Leglelkesebb csapat: Mikes Kelemen Elméleti Líceum.

Támogatók: Bertis Kft., Horváth Szerviz, Ária cukrászda, Kovács István, Arusoaie Ioan, Megyei Sportigazgatóság, Salvatore Egyesület.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük