Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mi vagyunk a Bikák!

Mi vagyunk a Bikák! Sport

Sajátos módját választották a játékostoborzásnak a kézdivásárhelyi HC Bikák jégkorongklub képviselői, akik az Őszi Sokadalom keretében nemcsak interaktív bemutatót tartottak, hanem fel is vonultak a vásári forgatagban Hajrá, Bikák! és egyéb bátorító rigmusokat énekelve.

A könyvtár előtti téren nyújtottak betekintést a jégkorong világába a HC Bikák vezetői, edzői és játékosai, az érdeklődők kipróbálhatták a labdavezetést és kapura lövést, felpróbálhatták a hokifelszerelést, és első kézből, a jelen levő lelkes szülői közösségtől értesülhettek arról, milyen érzés a világ egyik leggyorsabb csapatsportjának részese lenni. A látottakból úgy tűnik, jóban, rosszban összetartó közösség a hokistáké, akik nemcsak keményen dolgoznak a jégen, hanem azon kívül is bizonyítják, ez több mint egy játék.

Folyamatosan lehet csatlakozni a Bikákhoz, szeretettel várnak minden 2012 után született örökmozgó fiút vagy lányt. A korcsolyatudás nem feltétel, felszerelést biztosítanak. Bővebb információkért forduljanak Antal Károlyhoz (0745.789.186), Márton Sándorhoz (0740.309.797) vagy Móré Szabolcshoz (0743.036.495). A Hokisuli a napokban megnyitja kapuit, minden hétfőn, szerdán és csütörtökön 18–19 órától a kézdivásárhelyi műjégpályán zajlanak az edzések.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük