Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Messiék hazamennek?

Messiék hazamennek? Sport

Célegyenesbe fordult az oroszországi labdarúgó-világbajnokság, az utolsó forduló van terítéken a csoportkörben, a hagyományok szerint a kvartettek utolsó mérkőzéseit egy időben játsszák. A mai nap talán legnagyobb kérdése, búcsúzik-e az előzetesen egyik főesélyesnek tartott Argentína?

Az argentin labdarúgó-válogatott két forduló után egy ponttal áll a világbajnokság D-csoportjának utolsó helyén. A sokak szerint végső győzelemre is esélyes csapat előbb döntetlent játszott Izlanddal, majd 3–0-ra kikapott Horvátországtól. Ennek ellenére még nem kell lemondania a továbbjutásról, viszont ehhez feltétlenül meg kell vernie Nigériát, és egy góllal nagyobb arányban kell győznie, mint esetleg Izland a horvátok ellen.

Helyi sajtóértesülések szerint elég zavaros a helyzet az argentin válogatott körül, amely szakmailag és morálisan és nehéz helyzetbe került. Több lap úgy tudja, az utolsó csoportmeccsen a játékosok döntenek majd a kezdőcsapatról; ha Sampaoli a kispadon akar ülni, megteheti, de nem muszáj.

A mai vb-műsor: 17 órától Dánia – Franciaország, Ausztrália – Peru. A C-csoport állása: 1. Franciaország 6 ponttal, 2. Dánia 4, 3. Ausztrália 1, 4. Peru 0. 21 órától: Nigéria – Argentína, Izland – Horvátország. A D-csoport állása: 1. Horvátország 6 pont, 2. Nigéria 3, 3. Izland 1, 4. Argentína 1.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük