Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mérkőzéssel ünnepeltek

Mérkőzéssel ünnepeltek Sport

Vasárnap tartották az 1971–1972-es tanévben megalakult kézdivásárhelyi sportiskola 50 éves fennállásának ünnepségét. A találkozónak a Nagy Mózes Elméleti Líceum adott otthont. Az egykori futballisták két generációja: az 1958–1964, valamint az 1964–1971 között születettek találkoztak.  

Hirdetés
Hirdetés

Az idei tanévben ilyen jellegű találkozókkal szeretnék ünnepelni a sportiskola 50 éves fennállását, abban a reményben, hogy sportiskola volt, van és lesz.

Az ünnepség szervezői a kézdiszentléleki Bartók Sándor, Papp Elemér és Voloncs Barna voltak. A jelenlévők egy barátságos mérkőzést játszottak, amellyel felidéztek a régi szép időket. A jelenlévők között néhai Pitó János tanítványai is ott voltak, akik közül többen játszottak első és második ligában egyaránt, illetve néhányan az egykori Vasas harmadik ligás csapatában is.

A régi focisták a szórakozás mellett egy-egy emléklappal is gazdagodtak, valamint az iskola egy focilabdát kapott ajándékba az egykori játékosok neveivel. A találkozót ünnepi ebéddel zárták a jelenlévők.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük