Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Méltón zárták az évet

Méltón zárták az évet Sport

A Kézdivásárhelyi SE tekeszakosztálya az előző év végén ünnepélyes keretek között díjazta legjobbjait. A tekések száma növekvőben van, kinőtték már a kétsávos tekepályát, négy- vagy hatsávos létesítményről álmodnak, hogy ne keljen más városban játszaniuk hazai mérkőzéseiket az országos kiírásban.

„Szeretnék gratulálni mindenkinek a felfelé ívelő eredményekért, ezért versenyzünk, hogy mindenki a saját módján fejlődjön. Pár éve boldogok voltunk, ha sikerült megütni a 300–320-as fát, mostanra viszont már elértük, hogy több játékosunk meghaladja a 360–370-es eredményt. Szakosztályunk célja, hogy mozgásban tartsa a játékosokat, új tehetségeket fedezzünk fel, és bővítsük az igazolt játékosok számát, motiváljunk, fejlesszünk, azért, hogy az országos bajnokságban versenyképesek legyünk” – értékelt Várdó Olivér szakosztályvezető.

Hirdetés
Hirdetés

Díjazták a december közepén zárult őszi bajnokság (Halloween-kupa) nyerteseit (csapatban: 1. Amatőrök, 2. Bad Boys, 3. Kicsi Góbék; egyéniben: 1. Kádár Béla 348, 2. Ciocan Flavio 344, 3. Várdó Olivér 340), illetve a Karácsony-kupa győzteseit (kezdők: 1. Lőrincz József 324, 2. Dávid Erik 322, 3. Bálint Zoltán 318; haladók: 1. Bardócz Róbert 340, 2. Elekes István és Kádár Béla 334). Ugyanakkor díjazták a 2020-as év legjobbjait is (kezdők: Dávid Erik, haladók: Várdó Olivér).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük