Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megvan a harmadik győzelem

Sorozatban második idegenbeli mérkőzését is megnyerte a KSE Futsal, amely vasárnap a teremlabdarúgó 2. liga székely csoportjának 3. fordulójában 5–3-ra győzött a Gyergyóremetei Kereszthegy vendégeként. A százszázalékos teljesítménnyel listavezető kézdivásárhelyiek legközelebb is a remetei csapat ellen lépnek pályára, ám ezúttal hazai pályán.

Háromszéki találattal indult a találkozó (0–1), a hazai együttes pedig egy öngóllal egyenlített (1–1). A kiegyensúlyozott első félidőben itt is, ott is akadt még lehetőség, azonban újabb gólt a kézdivásárhelyi együttes szerzett, amely így minimális előnnyel vonult szünetre (1–2).

Hirdetés
Hirdetés

A térfélcserét követően lendületes játékra váltott a KSE Futsal, játékosai újabb két találatot jegyeztek (1–4). Ezután Kereszthegy szépített, amire gyorsan reagáltak a céhes városi teremlabdarúgók (2–5), majd a véghajrában a házigazdák kétgólosra faragták hátrányukat (3–5), ám a tartalékosan kiálló csapatunk így is magabiztosan nyerte meg idénybeli harmadik bajnokiját.

„Jó mérkőzést játszottunk, elégedett vagyok az eredménnyel és a fiúk hozzáállásával. Végig irányítottuk a párharcot, elvárható volt tőlünk ez a siker, és az is, hogy megnyerjük eddigi mindhárom meccsünket” – nyilatkozta érdeklődésünkre Gazda József, a KSE Futsal edző-játékosa.

Teremlabdarúgó 2. liga, 3. forduló: Gyergyóremetei Kereszthegy–KSE Futsal 3–5 (gólszerzők: Gazda – öngól, Doltea 2, illetve Szőcs 2, Albu 2, Gajdó).

A forduló másik összecsapásán a házigazda és sereghajtó Korondi Junior 8–6 arányban kapott ki a Gyergyószentmiklósi Intertől, a két alakulat szombaton újra megmérkőzik egymással.

A 2. csoport állása: 1. KSE Futsal (20–12) 9 pont, 2. Gyergyóremetei Kereszthegy (12–11) 4 pont, 3. Gyergyószentmiklósi Inter (15–18) 4 pont, 4. Korondi Junior (14–20) 0 pont.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük