Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megőrizné makulátlan mérlegét a Sepsi-SIC

Megőrizné makulátlan mérlegét a Sepsi-SIC Sport

Ma 19 órától hazai közönsége előtt utolsó csoportmeccsét vívja a női kosárlabda Európa Kupa E csoportjában a Sepsi-SIC, amely szeretné fennállása során először hat győzelemmel zárni a csoportkört. A zöld-fehérek ellenfele a Bursa Uludag lesz, amelyet 89–72-re vert meg Törökországban. A találkozót a Digi Sport 4 élőben közvetíti.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi-SIC eddig kiválóan teljesít a nemzetközi kupaporondon, a csoportkört százszázalékos mutatóval vezeti, eddigi öt meccsét megnyerte, és az előző fordulóban a Nesibe Aydin ellen aratott sikerrel az első helyét is bebiztosította. A Mikes-csapatnak ezúttal a cél az, hogy az eddig nyeretlen ellenfelüket is legyűrjék, és megőrizzék makulátlan mutatójukat.

„5/0-s győzelmi mutatóval rendelkezünk, és szeretnénk 6/0-ban befejezni a csoportkört, hogy könnyebb ellenfelet kapjunk az egyenes kieséses rendszerben. A Bursát nem szabad alábecsülni, komoly csapat, idegenben nehéz dolgunk volt ellenük, többször is visszajöttek játékba, most a célunk a győzelem mellett az, hogy ne engedjük őket „levegőhöz jutni”. Számítunk a szurkolókra, remélem, hogy tele lesz a csarnok” – fogalmazott meccs előtti nyilatkozatában Samoilă Zoltán másodedző.

A sepsiszentgyörgyi klub csatlakozott a Máltai Szeretetszolgálat Christmas Challenge! Let’s win together! adománygyűjtő akciójához, amely által szeretnék szebbé tenni a hátrányos helyzetű gyerekek karácsonyát, így a kosárlabda-kedvelőket arra kérik, vegyenek részt a kezdeményezésben. Ehhez bármilyen jó állapotú, üres cipősdobozt meg kell tölteni különböző ajándékokkal (játékok, tanfelszerelés, édesség, ruha és tisztálkodási szerek), majd jól láthatóan ráírni, hogy hány éves lánynak vagy fiúnak szánják azt.

Fotó: Sepsi-SIC

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük