Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megnyílt a jégpálya

Megnyílt a jégpálya Sport

Elindult a korcsolyaprogram a Sepsi Arénában. A Bevezetés a sportba program résztvevői és az edzésekre járók mellett a nagyközönség számára is megnyílt a pálya.

„Tegnaptól kezdődött az Aréna-program téli kiadása, azaz a korcsolyázás a Bevezetés a sportba program keretében, ami révén a város óvodás és kisiskolás gyerekei tanulhatnak meg korcsolyázni” – tájékoztatott Bodor Loránd, az arénát működtető Sepsi Rekreatív vezetője. Idén a nagycsoportosok, az előkészítősök és az elsősök mellett a második osztályos tanulók is részesülnek a programban, így mintegy 2400 gyerek jár hétről hétre edzeni az arénába. A tervek szerint októberben az első és második osztályosok korcsolyázással kezdenek, a kicsik (nagycsoport és előkészítő) teremfoglalkozással. Ezt követően novemberben mindenki korcsolyázik, decemberben és januárban a nagyok teremben vannak, a kicsik pedig jégen, és a sorrend kéthavonta változik. A szükséges felszerelést: sisakot és korcsolyát a Királypingvinek Sportegyesület biztosítja.

Pénteken estétől elindul a közkorcsolyázás is a Sepsi Aréna melletti jégpályán. Péntekenként 19.30 és 21.30 óra között, szombaton és vasárnap 11.00–13.00 óra és 19.00–21.00 óra között lehet korcsolyázni. A teljes árú jegy 9 lej, a kedvezményes (gyerek-, nyugdíjasjegy) 6 lej, a korcsolyabérlés pedig 10 lejbe kerül.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük