Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megizzasztották ellenfelüket

Megizzasztották ellenfelüket Sport

Nagyot küzdött és alaposan megizzasztotta ellenfelét a KSE Futsal, azonban nem tudott meglepetést okozni az esélyesebb Galaci Uniteddel szemben, gólgazdag meccsen végül 9–6 arányú vereséget szenvedett a teremlabdarúgó Román-kupa nyolcaddöntőjében.

A Bunduc – Barbócz, Albu, Gajdó, Szőcs (cserék: Gáll, Bandi, Dobozi, Rancz, Borbáth, Pakucs) összeállításban pályára lépő KSE Futsal együttese kiváló iramban kezdte az élmezőnyben második Galaci United elleni kupameccset, Gazda József tanítványai meglepték a favoritnak számító ellenfelet és már egy perc után vezettek. A folytatásban rendezte sorait az országot a Bajnokok Ligájában képviselő galaci alakulat, vészkapusos taktikára váltva kihasználták a kézdivásárhelyiek hibáit, és zsinórban ötször zörgették meg a házigazdák hálóját (1–5).

Hirdetés
Hirdetés

A térfélcsere után is a galaciak játszottak eredményesebben, és a 22. percben újabb találatot jegyeztek (1–6). A kék-fehérek sem hagyták magukat, mezőnyjátékosra cserélték a hálóőrüket, és tíz perc alatt ledolgozták hátrányukat (5–6). A megilletődött United ismét vészkapusos játékra váltott, és újabb gólokat szerezve 5–8-ra módosította az állást. A másodosztályban érdekelt céhes városiak nem adták könnyen a bőrüket, újfent lerohanták a Duna mentieket, és hatodjára is sikerült bevenniük az elsőosztályos alakulat kapuját (6–8). A véghajrá azonban a galaciaknak sikerült jobban, akik a vártnál nehezebben nyertek Kézdivásárhelyen (6–9) és jutottak tovább a negyeddöntőbe.

„Jó meccset játszottunk, sajnos a rutinos galaciak jobbnak bizonyultak nálunk. Az első játékrészben sok hibát követtünk el, a második félidőben mutatott teljesítményünkkel viszont elégedett vagyok. Látványos, a szemnek jóleső játékkal rukkolt elő a két csapat, és úgy érzem, tetszett a mérkőzés azoknak, akik hétfőn délután kilátogattak a sportcsarnokba” – nyilatkozta érdeklődésünkre Gazda József, a KSE Futsal edzője.

Teremlabdarúgó Román-kupa, nyolcaddöntő: KSE Futsal – Galaci United 6–9 (1–5). Gólszerzők: Gajdó, Pakucs, Szőcs, Bandi, Rancz, Gáll, illetve Crăciun, Petică 2, Araujo 2, Boșneagă, Cireș, Crișan, Ignat.

A székelyföldi együttesek közül a Gyergyószentmiklósi Inter és a Futsal Klub Székelyudvarhely jutott negyeddöntőbe. Előbbi ellenfele a Dévai West lesz, utóbbi pedig a Fortius Buzăut kell legyőzze annak érdekében, hogy hogy bejusson a négyesdöntőbe.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük