Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megizzadtak a győzelemért

Megizzadtak a győzelemért Sport

Alaposan megnehezítette a Háromszéki Ágyúsok dolgát a Sapientia U23-as csapata a romániai jégkorongbajnokság vasárnap esti fordulójában, a kiélezett párharcot egy góllal nyerték a kék-narancs mezesek. Az Ágyúsok sokat nem pihennek, ugyanis ma 18.30-tól a Gyergyói Hoki Klub vendégeként lépnek jégre.

Hirdetés
Hirdetés

A szombati kategorikus siker után vasárnap keményebb ellenállásba ütköztek Csíkkarcfalván az Ágyúsok, akik az első harmadban a kézdivásárhelyi Danalizi Gergő góljával jutottak előnyhöz, azonban az egyetemista gárda csakhamar egyenlített Antal László révén. A gól nélküli második harmadot követően az utolsó játékrészben ismét a háromszékiek jutottak vezetéshez, de pár perc múlva újfent kiegyenlítettek a házigazdák. Ezt követően Biró Mátyás és Roth Zoltán is betalált, ezzel pedig el is döntötték az összecsapást, a Sapientia U23-nak csak szépítésre futotta erejéből (3–4). Győzelmével a háromszéki alakulat előlépett a ranglista negyedik helyére, megelőzve az egy meccsel többet játszó Galacot.

Román jégkorongbajnokság, alapszakasz: Sapientia U23 – Háromszéki Ágyúsok 3–4 (1–1, 0–0, 2–3). Gólszerzők: Antal László (19., 57.), Glofak Zsombor (51.), ill. Danalizi Vilmos Gergő (3.), Antal Alfréd (44.), Biró Mátyás (55.), Róth Zoltán (55.).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük