Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mégis lesz visszavágó az osztályozón

Mégis lesz visszavágó az osztályozón Sport

A KSE Futsal vasárnap kiütéses, 11–1 arányú győzelmet aratott a Kolozsvári Clujana ellen az élvonalbeli futsalbajnokságért kiírt osztályozón. Eredetileg egy mérkőzés döntött volna a feljutó kilétéről, de a szakági szövetség úgy döntött, visszavágót is rendeznek, amire várhatóan május 27-én kerül sor.

Hirdetés
Hirdetés

Mindkét együttes óvatosan kezdte az összecsapást, egyik fél sem kockáztatott, így az első gólig 17 percet kellett várni, amikor Kanyó Szilárd törte meg a gólcsendet (1–0). A térfélcserét követően már felszabadultabban futballoztak a házigazdák, és esélyeshez méltón elkezdték termelni a gólokat, meg sem állva tizenegyig.

I. ligás osztályozó, odavágó: KSE Futsal – Kolozsvári Clujana 11–1 (1–0). Kézdivásárhely, Kicsid Gábor Sportcsarnok. Vezette: Marian Ivănescu (Bukarest) és Mihai Alexandru Kiuţă (Brassó). KSE Futsal: Bunduc – Gajdó, Gáll, Ștefănescu, Kanyó (cserék: Păun, Farkas, Tompa, Cîrstian, Ghinea). Edző: Gazda József. Kolozsvár: Filimon – Leanu, Tamás, Cîmpean, Daradics (cserék: Incze, Mocan, Takács, Olteanu). Gólszerzők: Kanyó (17., 27.), Ștefănescu (21., 23., 35., 38.), Gáll (24., 32.), Gajdó (34.), Păun (36., 37.), illetve Tamás (28.). Edző: Miklós Tamás. Kiállítva: Leanu (35.).

– Elégedett vagyok a fiúk teljesítményével, 90 százalékban megvan a feljutás, a mi kezünkben van a sorsunk, bízom benne, hogy Kolozsváron is nyerni fogunk – nyilatkozta Gazda József.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük