Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Még egy verseny hátra van

Még egy verseny hátra van Sport

Novák Károly Eduárd az utolsó előtti, nyolcadik helyen zárt a tokiói paralimpia országúti kerékpáros versenyének C4-es időfutamában. A kategóriában kettős szlovák siker és brit bronzérem született.

Románia sportminisztere harmadik versenyszámában állt rajthoz kedden a Tokióban zajló paralimpián. Az országúti kerékpárosok C4-es kategóriájának időfutamában összesen kilencen harcoltak az érmekért, a székelyföldi sportoló a nyolcadik helyen zárt. Novák 50:16.60 perc alatt tekerte le a 32 kilométeres távot, több mint négy perccel volt lassabb a szlovák aranyérmes Patrik Kurilhoz képest. Az ezüstöt a győztes honfitársa, Jozef Metelka nyerte, a bronzot pedig a brit George Peasgood szerezte meg.

Hirdetés
Hirdetés

Novák Károly Eduárd ebben a számban ezüstérmet nyert kilenc éve a londoni paralimpián. A következő, egyben utolsó tokiói megmérettetése a C4-5-ös kategória mezőnyversenye lesz pénteken hajnalban. Mint ismert, a sportminiszter korábban pályakerékpárban, a 4000 méteres üldözőversenyen nyert ezüstérmet Tokióban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük