Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Medgyesi vereség

Medgyesi vereség Sport

Nem megy idegenben a Sepsi OSK-nak, amely tegnap a Medgyesi Gázmetán otthonában szenvedett 2-1 arányú vereséget, a labdarúgó élvonal 5., hétközi fordulójában. Az első félidő végére kétgólos hátrányba került Suciu Valentin csapata, majd a végjátékban szépíteni tudott Hadnagy révén.

A Sepsi OSK a Niczuly – Răduțoiu, Ursu, Oros, Grecu, Ghinga, Thiaw, Papsys, Herea, Petre, Hadnagy felállásban kissé megilletődötten kezdett Medgyesen, a hazaiak voltak elszántabbak és több alkalommal is veszélyeztették Niczuly kapuját. A 30. percben Curtean hatalmas bombája juttatta előnyhöz a hazaiakat, majd a hosszabbítás első percében az előző idényben még Sepsiszentgyörgyön játszó Laurențiu Manole lőtte ki a hosszú sarkot (2-0). A második játékrészben kiegyenlítettebbé vált a mérkőzés, a 77. percben Papsys szabadrúgásból állt közel a gólszerzéshez. A 90+2. percben sikerült szépíteni, ekkor Huiban átadását értékesítette Hadnagy Attila. A végeredményen ez nem változtatott, 2-1-re nyert Medgyes.

Az 5. forduló eredményei: Botoșani–Temesvári Poli 1-0, Viitorul–Voluntari 0-0, Astra–Chiajna 1-0, Juventus–Krajova 0-1, FCSB–Jászvásár 1-1. A CFR–Dinamo rangadó tegnapi lapzártánk után végződött.

A 6. forduló programja: ma 21 órától Temesvár–Viitorul; szombaton: Chiajna–Juventus (18.30-tól), FCSB–Astra (21 órától); vasárnap: Krajova–Botoșani (17.30-tól), Jászvásár–Dinamo (20 órától); hétfőn: Voluntari–Medgyes (18.30-tól), Sepsi OSK–Kolozsvári CFR (21 órától). 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük