Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Meccsnap a Sepsi OSK számára

Meccsnap a Sepsi OSK számára Sport

A hétfői, Jászvásár elleni 1–1 után újra Botoşani-ban mérkőzik a Sepsi OSK labdarúgócsapata, ma 18 órától a helyi FC vendégeként lép pályára a Municipal Stadionban, az élvonalbeli pontvadászat 12. fordulójában. Bízzunk benne, hogy csapatunk tovább gyűjti a pontokat a végső cél érdekében.

A felkészülés ugyan kemény volt a héten, de a piros-fehér mezes játékosok kőkeményen készültek az edzéseken, és szeretnék hazahozni a 3 pontot a bukovinai városból. A csapat vezetőedzője is nehéz mérkőzést vár, de szeretné folytatni a jó szereplést a bajnokágban:

– Tisztában vagyok vele, hogy nem lesz könnyű dolgunk, mert Botoşani félelmetes ellenfél hírében áll, támadó felállásban futballozik, sok gólt lőnek, igaz, hogy kapnak is, de ők élvezik a hazai pálya előnyét, és biztos vagyok benne, hogy mindent megtesznek a győzelemért. Nekik is megvannak a gyenge pontjaik, amiket kihasználhatunk, feltéve, ha szervezetten futballozunk. Egy biztos, ha nyerni akarunk, egy-két gólnál többet kell szereznünk ellenük – nyilatkozta a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón László Csaba vezetőedző.

Az 55 éves szakember megjegyezte, hogy a csapatból többen is kötődnek Botoşani-hoz, a korábban itt futballozó Hadnagy Attila, Fülöp István és Vaşvari Gabriel is szép emlékeket őriz az itt eltöltött időszakról.

Hirdetés
Hirdetés

– Én mindig tisztelem az ellenfelet, ezt elvárom a játékosaimtól is. Azt szeretném, ha végig úgy játszanánk, mint Jászvásár ellen tettük az utolsó 20 percben. Természetesen tudom, hogy ez nem mindig lehetséges, minden játék más és más, de az a legfontosabb, hogy az eredményességet tudjuk tartani, mellette pedig mindenképpen szeretném azt is, ha lépkednénk előre a játék minőségében is, de elsődlegesen az a cél, hogy minél több pontot gyűjtsünk, mivel minden egyes pontnak komoly jelentősége van – tette hozzá a szakember.

A két csapatot csupán egyetlen pont választja el egymástól, a három győzelemmel és hat döntetlennel jelenleg hatodik Botoșani a hatodik, míg a két győzelmet és nyolc döntetlent összegző OSK a nyolcadik a tabellán. A sepsiszentgyörgyiek még sosem tudták legyőzni mai ellenlábasukat, az eddigi hat bajnokin négy moldvai siker mellett két döntetlen született.

A 12. forduló műsora: ma 18 órától FC Botoșani – Sepsi OSK, 20.30-tól Krajovai U – Jászvásári Poli; szombaton 14.30-tól Medgyesi Gázmetán – Academica Clinceni, 20.30-tól FCSB – Dinamo; vasárnap 20.30 FC Viitorul – Kolozsvári CFR; hétfőn 18 órától FC Voluntari – Chindia Târgoviște, 20.30-tól Astra Giurgiu – FC Hermannstadt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük