Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Maximumot kell nyújtani

Maximumot kell nyújtani Sport

Szombaton a ranglista-harmadik Krajovai U érkezik Sepsiszentgyörgyre, az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. A bajnoki pontokért igencsak meg kell dolgozniuk a piros-fehéreknek, annál is inkább, mivel legutóbbi három mérkőzésüket vereséggel zárták, utoljára pedig szeptemberben érezték a győzelem ízét.

Remélhetőleg pezsdítőleg hat majd a Sepsi OSK játékosaira, hogy idei két győzelmük közül az egyiket épp Krajován érték el, augusztus 11-én Karanovic góljával nyertek az Oblemencóban. Nem lesz könnyű feladat az oltyánok ellen pontot gyűjteni, a csapatnak oda kell tennie magát és a maximumot nyújtani, ahhoz, hogy kilábaljon a jelenlegi hullámvölgyből. Ezért kiemelten fontos most a szurkolók támogatása, aki teheti élőben szurkoljon az OSK-ért, mert most nagy szükség van a buzdításra.

Hirdetés
Hirdetés

A 18. forduló programja: ma 18 órától Astra Giurgiu – Medgyesi Gázmetán, 20.30-tól Dinamo – Jászvásári Poli; szombaton 17.30-tól Sepsi OSK – Krajova, 20.30-tól Voluntari – FCSB; vasárnap 16 órától Chindia – Clinceni, 19 órától Hermannstadt – Kolozsvári CFR; hétfőn 20.30-tól Botoşani – Viitorul.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük