Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Magyarországon folytatják

Magyarországon folytatják Sport

Elmarad a Sepsi–SIC szerdára betervezett harmadik edzőmérkőzése Brassó ellenében, mivel a Dan Calancea által irányított barcaságiak a Takács Károly Emléktornán vesznek részt Marosvásárhelyen. A sepsiszentgyörgyiek csütörtöktől Magyarország felé veszik az irányt.

A bajnoki címvédő Sepsi–SIC Zoran Mikes vezetőedző irányítása alatt csütörtökön Magyarországra utaznak, ahol pénteken 19.30-tól az Európa-kupában szereplő VBW CEKK Cegléd vendégeként lépnek pályára, majd a hétvégén a Sió-kupa 49. kiírásán vesznek részt Szekszárdon.

A Sió-kupában a zöld-fehér mezesek szombaton 17 órától az NB I-ben újonc NKE Csata együttesével játszanak, míg a másik mérkőzésen Európa-kupabeli ellenfelük, az orosz WBC Enisey és a házigazda Atomerőmű KSC Szekszárd csap össze. A győztesek vasárnap 18 órától az elsőségért szállnak harcba, míg a vesztesek 15.30-tól a harmadik helyért játszanak.

A felnőtt csapattal a Sepsi–SIC Kids tizenhárom és tizenegy év alatti utánpótlása is utazik, rájuk is edzőmérkőzések várnak.

Mivel a Román Kosárlabda-szövetség szeptember 26-án és 29-én rendezi a Román-kupa első fordulóját, így elmarad az akkorra időzített Sepsi Kupa – közölte a zöld-fehér klub.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük