Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Magabiztos hazai siker

Magabiztos hazai siker Sport

A remek szervezés közepette múlt héten lezajlott U18-as döntőtorna után kedd délelőtt már női I. ligás kosárlabda-mérkőzés helyszínéül szolgált a kézdivásárhelyi sportcsarnok, ahol a KSE a Nagyváradi Egyetem csapatát látta vendégül, és győzte le.

Czimbalmos Tímea „szólójával” indult a mérkőzés, majd Debreczi Iringó vette át a stafétát, és diktálta az iramot a vendégek ellen a másodosztályos pontvadászat elődöntős szakaszának 10. fordulójában. Az első negyed végére a váradiak 4 pontra felzárkóztak, ám a folytatásban is a kézdivásárhelyi lányok parádéztak, 34-20-as állásról fordultak a felek. A harmadik negyedben sem lassított a tempón a házigazda, felszabadult játékkal 20-6-os részeredményt produkált a Petőfi Sándor Gimnázium kitartóan szurkoló kisdiákjai örömére. A zárószakasz előtt már eldőlt a mérkőzés, így a végére a vendégek is „szóhoz juthattak”.

Végeredmény: KSE – Nagyváradi Egyetem 67-45 (14-10, 20-10, 20-6, 13-19). KSE: Debreczi 18/3, Czimbalmos 13/3, Csurulya 9/9, Csíki 8, Kovács 5, Kászoni 5/3, Voloncs 3, Bartók 3, Rendy 2, Istók 1. Edző: Ljubomir Kolarevic.

A következő játéknapon, hétfőn a KSE Temesvárra látogat, ahol az újdonsült éllovassal mérkőzik meg. Temesvár nemrég 60-57-re legyőzte a fővárosi Agronomiát, és az élre állt a rangsorban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük