Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ma Temesvárt kell legyűrni

Ma Temesvárt kell legyűrni Sport

A Voluntari felett aratott 2–1-es diadalt követően nem sok ideje jut a tétlenkedésre a Sepsi OSK-nak, amely még nem dőlhet hátra, ma 18.30-tól a Temesvári Poli ellen, majd pénteken a fővárosi Juventus ellen kell érvényesítenie a hazai pálya előnyét.

– Nagyon fontos három pontot szereztünk a hétvégén, de még nincs vége, újabb létfontosságú találkozók várnak ránk, ma Temesvár ellen, és pénteken, a Juventus ellen kötelező nyernünk. Mindkét mérkőzés meghatározó lehet a célkitűzésünk teljesítése szempontjából, két győzelemmel a tarsolyunkban nyugodtabban várhatnánk az utolsó három fordulót, természetesen az utolsó találkozókon is a lehető legtöbb pont begyűjtése a célunk, és miért ne, ha egyszer lehetséges, a rájátszás második helyének megszerzése – vetítette előre tegnapi sajtótájékoztatóján Eugen Neagoe vezetőedző.

A ma esti párharcról szólva, Neagoe kifejtette, komoly ellenfél a győzelmi kényszerben levő Temesvár, ezért kellő precizitással készítik elő a mérkőzést. Simonovski és Obsivac küzd sérülésekkel, de a keret többi tagja bevethető.

– Nagy a tét mindkét csapat számára, de én bízom a legénységemben, és biztos vagyok benne, hogy jó játékot fogunk mutatni ma este. Nincs időnk panaszkodni a zsúfolt programra, fizikailag és pszichikailag is felkészültek vagyunk, kifogásokat nem keresünk – szögezte le a vezetőedző.

A két együttes az alapszakaszban előbb gólnélküli döntetlenre végzett, majd az OSK nyert 1–0-ra. A rájátszásban drámai végjáték után, Seroni 89. percben belőtt góljával 2–2-t játszottak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük