Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ma jön a Steaua

Ma jön a Steaua Sport

Mindkét múlt heti edzőmeccsén alulmaradt a Kézdivásárhelyi SE labdarúgócsapata, amely a III. ligás rajtra készülve a héten újabb felkészülési mérkőzéseket játszik a Sinkovits Stadionban.

A KSE augusztus 9-én, szerdán az FK Csíkszereda vendégeként remek első félidőt produkált, Szabó Sándor két, illetve Gajdó Gothárd egy találatával a szünetben 3-2-re vezettek a Bajkó Barna révén eredményes csíkiakkal szemben. Szünet után fordított az ellenfél, az idén is a feljutást megcélozó Csíkszereda 5-3 arányban húzta be a győzelmet. A KSE kerete ezen a mérkőzésen: Szabó A. – Bukur, Tankó, Păun, Gajdó T., Szabó S., Ştefănescu, Boriceanu, Kurtuly, Gáll, Gajdó G. (játszott még: Gazda, Rancz, Babei, Vulcan).

Szombaton az FC Székelyudvarhely otthonába látogattak a kézdivásárhelyiek, Gazda József edzőnek azonban itt már foghíjas keret állt a rendelkezésére, mindössze egy mezőnyjátékos foglalt helyet a kispadon. Ennek megfelelően a házigazdák 3-1-re nyerték az összecsapást, a kék-fehérek becsületgólját Babei lőtte. A KSE kerete: Bunduc (Szabó A.) – Gazda, Bukur, Păun, Gajdó T., Szabó S., Ştefănescu, Babei, Gajdó G., Gáll, Vulcan (játszott még: Gajdó Sz.).

A KSE ma 17.30-tól a Marius Lăcătuş edzette CSA Steauát látja vendégül a Sinkovits Stadionban, majd szerdán 18 órától Ozsdolát fogadja ugyanitt, végül pedig szombaton 10 órától Székelyudvarhely ellen próbál meg revánsot venni, szintén hazai pályán.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük