Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ma érkezett célba Bagoly

Ma érkezett célba Bagoly Sport

A világ egyik legnehezebb kerékpárversenyén (Transcontinental) a hirtelen beállt egészségügyi gondok ellenére is töretlen optimizmussal hajt egy előkelő hely megszerzéséért, a megmérettetés befejezéséért Bagoly Levente. Sajnos betegsége miatt energiája megcsappant, így lecsúszott az első tíz befutó lajstromáról.

 

Bagoly Levente indulásakor azt nyilatkozta, „szerencsésnek” tartja magát, hogy a 88-as rajtszámot kapta, mert 1988-ban született, és célja elsősorban befejezni a versenyt egészségesen. Az eddigi hősies helytállását, lendületét pont a kívánságában megfogalmazott egészség hiánya törte meg, ugyanis mint azt tegnap édesapjától, Bagoly Miklóstól megtudtuk, egy gyomorrontás miatt lecsúszott a top 10-ről.

– Hányingerrel társuló gyomorrontása volt, ami kimerítette. Nehezen állt talpra, de lassan halad. Reményeink szerint az első húsz között végez majd. Kilencedik volt, amikor megbetegedett – magyarázta a versenyző édesapja.

Érdeklődésünkre Bagoly Miklós az is elmondta, fia valószínűleg Bulgáriában „szedhetett össze” valamiféle fertőzést, ugyanis egy olyan szakaszon, ahol nem volt lakott település – nem tudott palackozott vizet vásárolni –, megszomjazott, és egy hegyi forrásból ivott.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük