Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ma elődöntőznek az Eb-n

Ma elődöntőznek az Eb-n Sport

A francia válogatott jutott negyedikként a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézi-Eb elődöntőjébe, miután a budapesti középdöntőcsoport utolsó meccsén nagy hajrával 30–29-re legyőzte az eddig hibátlan és a találkozón gyakorlatilag végig vezető Dániát.

Hirdetés
Hirdetés

Franciaország így a középdöntő-csoport első, míg Dánia a második helyezettjeként jutott a négy közé, a csoportkörben a magyar érdekeltségű négyest megnyerő Izland pedig az elődöntőről lecsúszva az ötödik helyért mérkőzhet ma. A franciák Svédországgal, a dánok Spanyolországgal találkoznak a négy között, míg az 5. helyért Izland–Norvégia mérkőzést rendeznek a budapesti kézilabda-arénában.

Az Európai Kézilabda-szövetség honlapján már lehet szavazni arra, kik kerüljenek be az Európa-bajnokság All Star-csapatába. A jelöltlistát az EHF szakértőkből álló stábja állította össze a 12 középdöntős ország játékosai közül. Posztonként hat jelölt van, valamint hat védőre is lehet voksolni. A szavazás szombat éjfélkor lezárul, az álomcsapatot a vasárnapi finálé előtt hirdeti ki az EHF.

A mai program: az 5. helyért: Norvégia – Izland (16.30). Elődöntők: Spanyolország – Dánia (19 órától), Svédország – Franciaország (21.30). A bronzmérkőzést vasárnap 16.30-tól, a döntőt 19 órától rendezik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük