Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ma bajnok lehet a Sepsi–SIC

Ma bajnok lehet a Sepsi–SIC Sport

Már csak egy győzelem választja el a Sepsi–SIC-et attól, hogy megvédje címét a női kosárlabda Nemzeti Ligában. Mint ismeretes, a sepsiszentgyörgyiek összetettben 2–0-ra vezetnek a három nyert mérkőzésig tartó bajnoki döntőben. Ma 19 órakor Szatmárnémetiben, a Both Katalin Sportteremben avathatják bajnokká a zöld-fehéreket.

A Sepsi–SIC a döntő első mérkőzésén 66–54-re, a másodikon 57–49-re győzte le a Szatmárnémeti VSK-t, és amennyiben a ma esti találkozót is behúzza, úgy negyedik bajnoki címét szerezheti meg. A párharc abban az esetben térhet vissza Sepsiszentgyörgyre – reméljük, erre nem kerül sor –, amennyiben a házigazdák nyerni tudnak a mai mérkőzésen, így kénytelenek lesznek lejátszani a május 18-ra beütemezett negyedik találkozót is. Ha azon kiegyenlít a VSK, akkor a mindent eldöntő harmadik meccset május 21-én a Sepsi Arénában rendezik.

Hirdetés
Hirdetés

Ebben az idényben immár hetedik alkalommal csap össze az utóbbi két idény két legjobbja, ebből hatszor kerültek ki győztesen a sepsiszentgyörgyiek, egyszer viszont, épp Szatmáron, a VSK diadalmaskodott. A papírforma a mieink mellett szól, az alapelvárás pedig az, hogy a lányok szedjék fel a parkettát, mert magabiztos játékkal, jó dobóformát mutatva már ma visszaülhet a román kosárlabda trónjára a négyszeres kupagyőztes és (eddig) háromszoros bajnok Sepsi–SIC.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük