Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Labdarúgás, kosárlabda és kézilabda

Labdarúgás, II. liga

Az FK Csíkszereda szombaton 11 órától a tavaly még az élvonalban szereplő Concordia Chiajna otthonában vendégszerepel. A másodosztály 14. fordulója ma délután kezdődik, az utolsó összecsapást majd egy hónap múlva rendezik, mivel a Petrolul Ploiești az ifjúsági válogatottak szereplése miatt halasztást kért.

 

Labdarúgás, III. liga

A nyolcadik helyen álló Ştiinţa Miroslava otthonába látogat szombaton a Kézdivásárhelyi SE, a harmadosztályos pontvadászat 10. játéknapján. Az idényben még nyeretlen céhes városiak eddigi öt döntetlenjükkel visszacsúsztak a tabella utolsóelőtti helyére, ezért nagy szükségük lenne egy jó eredményre a moldvai kiszálláson.

 

Megyei labdarúgás

A IV. liga 11. fordulójának műsora: szombaton Kovászna–Sepsi OSK II., Bereck–Barót; vasárnap Árkos–Bardoc, Csernáton–Illyefalva, Papolc–Nagyajta, Perkő–Réty, Gelence–Szitabodza. A találkozók 15 órakor kezdődnek.

Az V. liga 7. fordulójában, vasárnap: Dálnok–Kommandó, Hidvég–Zabola, Uzon–Nagybacon, Szotyor–Bölön.

 

Kosárlabda

Hétvégén szünetel a női kosárlabda Nemzeti Liga, mivel a csapatok Konstancán és Bukarestben lépnek pályára a 3×3-as Román-kupa utolsó négy tornáján. Szombaton és vasárnap a tengerparti kikötővárosban rendezik a párbajokat, az elődöntőt és a finálét pedig hétfőn és kedden a fővárosban játsszák.

 

Kézilabda

Székelyudvarhelyen játszik székely rangadót a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub ifi 3-as kézilabdacsapata, amely négy győzelemmel és két verességgel a tabella negyedik helyét foglalja el az országos kiírás F-csoportjában, Szász Csaba tanítványai legutóbb Segesvárt kényszerítették térdre (33–24). A hazai pálya előnyét élvezi viszont a Sepsi ISK, amely vasárnap 11 órától a Fogarasi ISK-t fogadja a Vadász utcai sportteremben.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük