Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Labdába rúgnak csapataink

Labdába rúgnak csapataink Sport

Ma rajtol a harmadosztályos labdarúgó-bajnokság 2020–2021-es idénye, a mezőnyben két háromszéki együttessel. A zsinórban negyedik III. ligás szezonját kezdő Kézdivásárhelyi SE mellé felsorakozott a Sepsi OSK fiókcsapata is.

Hirdetés
Hirdetés

A két együttest a román szövetség (FRF) Hargita, Brassó, Prahova és Giurgiu megyei csapatokkal sorolta együtt az 5-ös csoportba. Az új rendszerben zajló pontvadászat mai játéknapján a Sepsi OSK II. a Brassói Kids Tâmpa alakulatát látja vendégül 17 órától a sepsiszentgyörgyi városi stadionban.

A KSE – amely szerdán büntetőkkel búcsúzott a Román-kupából – idegenben kezd, szombaton 17 órától a másik brassói csapat, a feljutásra pályázó Corona vendége lesz. Mint ismeretes, a csoportok első két helyezettje rájátszást játszik a feljutásért, míg az utolsó két helyezett kiesik, csakúgy, mint a leggyengébb nyolcadik.

Labdarúgó III. liga, alapszakasz, 1. forduló: ma Sepsi OSK II. – Brassói Kids Tâmpa; szombaton Brassói Corona – Kézdivásárhelyi SE, Blejoi – Astra 2, Barcarozsnyói Cetate – Brassói SR, Székelyudvarhelyi FC – Plopeni. A mérkőzések 17 órakor kezdődnek, zárt kapuk mögött.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük