Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Küzdeni kell a sikerért

Küzdeni kell a sikerért Sport

A Sepsi OSK labdarúgócsapata rendkívül motiváltan vállalja a Juventus elleni, idegenbeli játékot, az élvonal 15. fordulójában, szombaton, ahol csak a győzelem elfogadható számukra – hangzott el a klub tegnapi sajtótájékoztatóján. Mint ismeretes, a júliusi odavágón Ghinga és Herea találataival 2-1-re nyert az OSK.

– Nehéz meccsre számítok a Juventus ellen, végigkövettem eddigi menetelésüket, úgy gondolom, sokszor közel álltak a győzelemhez, de nem kedvezett nekik a szerencse. Számunkra csak a győzelem elfogadható ezen a mérkőzésen, határozottak és szervezettek kell legyünk ennek érdekében. Óriási szükségünk van a három pontra, mert a rangsorbeli helyzetünk kezd aggasztóvá válni. Tudjuk, milyen technikás játékosaik vannak, reméljük, hogy sikerül semlegesítenünk őket szombaton – fogalmazott Suciu edző.

Az előző körben az Astra elleni gólnélküli döntetlen alkalmával debütált a csapatban tétmeccsen Bogdan Miron hálóőr, aki megköszönte az edzői stábnak a bizalmat. Egyelőre nem lehet tudni, ki lesz a kapuban legközelebb, három tehetséges hálóvédője van a csapatnak, az edzéseken mutatott teljesítmény és a pillanatnyi forma alapján döntenek a kezdőről.

A 15. forduló programja: ma Medgyes–Jászvásár (18 óra), Chiajna–Krajova (20.45); szombaton Juventus–Sepsi OSK (18), Viitorul –CFR (20.45); vasárnap Astra–Voluntari (18), FCSB–Temesvár (20.45); hétfőn Botoşani–Dinamo (20.45).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások