Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Küzdeni fognak a pontokért

Küzdeni fognak a pontokért Sport

Nehéz kiszállásra készülhet az egyelőre még nyeretlen Sepsi OSK a labdarúgó I. liga 5. fordulójában. A sepsiszentgyörgyi együttes vasárnap 18 órakor a parázs hangulatáról hírhedt Ion Oblemenco Stadionban lesz a Krajovai U vendége. László Csaba nem lesz ott a kispadon.

A Honvéd elleni EL-selejtezőn magukat kiviselő oltyánok a pontvadászat előző körében meglepetésre 2–1-es vereséget szenvedtek a Hermannstadtól, ezzel a bajnoki tabella harmadik helyét foglalják el. A négyből ugyanannyi döntetlent játszó Sepsi OSK a nyolcadik. Az OSK az eddigi hat Krajova elleni bajnokin egyszer tudott nyerni, és egyszer játszott velük döntetlent.

Hirdetés
Hirdetés

Közben kiderült, hogy a Román Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága kétmérkőzéses eltiltással és 340 lejes büntetéssel sújtotta László Csaba vezetőedzőt. Mint ismeretes, a szakvezető a legutóbbi, Viitorul elleni összecsapás 90+3. percében kapott piros lapot – pályafutása során az elsőt! – azért, amiért csapata egyenlítő góljánál örömében megfeledkezett magáról, és belépett a pályára.

Az 5. forduló műsora: pénteken 18 órától Clinceni–Chindia, 21 órától Jászvásár–Dinamo; szombaton 18 órától Medgyes–Astra, 21 órától Kolozsvár–Hermannstadt; vasárnap 18 órától Krajova–Sepsi OSK, 21 órától FCSB–Voluntari; hétfőn 21 órától Viitorul–Botoşani.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük