Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kupameccsel kezd a KSE

Kupameccsel kezd a KSE Sport

A továbbjutás a cél a Kézdivásárhelyi SE labdarúgócsapatának, amely ma 16.30-tól a Sinkovits Stadionban lép pályára a Brassói SR ellen, a Román-kupa országos selejtezőjének első fordulójában. A szigorú járványügyi előírások miatt nézők nélkül rendezik a találkozót.

Hirdetés
Hirdetés

Hosszú idő után játszik újra tétmérkőzést a KSE, amely legutóbb tavaly ősszel vívott bajnokit a III. ligában, annak tavaszi újrakezdésekor szabadnapos volt, utána pedig berekesztették az idényt. „Nagyon várjuk már a mérkőzést, a motivációval biztosan nem lesz probléma, mert a tavaly november óta nem játszottunk tétmérkőzést. Úgy gondolom, a két csapat hasonló játékerőt képvisel, szóval izgalmas összecsapásra számítunk. Bár nézők nem lehetnek, azért a hazai pálya előnyét mindenképp szeretnénk kihasználni. Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű legyőzni a brassói együttes, viszont bízunk abban, hogy jobban leszünk, és a következő körbe jutunk” – nyilatkozta lapunknak Gazda József játékos-edző.

Gazdától azt is megtudtuk, hogy Gajdó Tamás sérülés miatt nem bevethető, valamint még van néhány játékos, akinek a leigazolását nem tudták véglegesíteni, így a kupameccsen nem léphetnek pályára.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük