Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kupameccs a kézdieknek

Kupameccs a kézdieknek Sport

Ma 18 órától a Székelykeresztúri Egyesülés otthonában lép pályára a KSE Futsal, a teremlabdarúgó Román-kupa nyolcaddöntőjében. Továbbjutás esetén a negyeddöntőben az FK Székelyudvarhellyel kerülnek szembe a céhes városbeliek.

A Gazda József által irányított kézdivásárhelyi alakulat teljes kerettel utazik a szomszédos megyébe, egyértelműen a továbbjutás a céljuk, még akkor is, ha borítékolhatóan nem lesz könnyű dolguk a tapasztalt hargitaiakkal szemben.

Hirdetés
Hirdetés

A székelyföldi együttesek közül a hétvégén csak az FK Székelyudvarhelynek termett babér, amely hengerelt a Ceahlăul ellen, szombaton Mányáék 12–5-re nyertek Karácsonkőn. A Marosvásárhelyi VSK nem volt egy súlycsoportban a címvédő Dunărea Călărași-al, a fiatal játékosokkal felálló marosvásárhelyi csapat 2–8 arányban maradt alul.

Teremlabdarúgó Román Kupa, nyolcaddöntő, eddigi eredmények: Ceahlăul Piatra Neamț–Futsal Klub Székelyudvarhely 5–12, Marosvásárhelyi VSK–Dunărea Călărași 2–8, Gyergyóremetei Kereszthegy–Temesvári Informatica 2–5. Ma 18 órától Székelykeresztúri Egyesülés–KSE Futsal, 20 órától Jászvásári Futsal Poli–Galaci United; kedden 18 órától Dévai West–Dévai Autobergamo.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük