Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kufsteini remeklés

Kufsteini remeklés Sport

Az ausztriai Kufsteinben töltötték a húsvéti ünnepeket a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub cselgáncsozói, ahol a nemzetközi Tojás-kupán léptek tatamira. Veres László és Czifra Attila 16 tanítványa indult a színvonalas megmérettetésen, összesen hat érmet szerezve.

A cselgáncsozók számára rendkívül hasznosnak bizonyult a tiroli hosszú hétvége, a népes viadalon magyar, német, angol, svéd, szerb, lett, olasz, holland és osztrák sportolókkal mérhették össze erejüket. Eredményeik az U16-os korosztályban: Vida Tamás (60 kg) 2. hely; U14: Balogh Hanna (52 kg) 1. hely, Barbócz Mátyás (38 kg) 2. hely, Aracsi Ákos (46 kg) és Szima Tamás (46 kg) 5. hely; U12: Pál Norbert (34 kg), Csáki Antal Zalán (50 kg) és Szigyártó Kincső (25 kg) 3. hely. Az NMSK a csapatversenyben közös frontot alkotott Domaszék és Szolnok csapataival, együttes erővel pedig megszerezték a második helyet.

Ugyancsak hétvégén a klub két sportolója méretkezett meg az U21-es országos döntőben, Vida Attila irányításával. Bibó Balázs (90 kg) és a korosztálynál jóval kisebb Norocea Andra (44 kg) egyaránt hetedik helyen végzett. További jó hír a szakosztálynak, hogy a sepsiszentgyörgyi Balogh Hannát behívták a korosztályos válogatottba, amellyel a napokban Brassópojánán edzőtáborozik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük