Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

KSE: tovább kell dolgozni

KSE: tovább kell dolgozni Sport

Hiába küzdött, mégsem sikerült itthon tartania a pontokat a Kézdivásárhelyi SE-nek, amely szombaton a csoportelsőségért hajtó Galaci Oțelultól szenvedett 2–1-es vereséget. Az idén még nyeretlen kék-fehérek a keddi, hétközi fordulóban Székelyudvarhelyre látogatnak, ám az eddig mutatottnál többre lesz szükségük, ha győzni akarnak.

A galaci vendégek indították nagyobb elánnal a találkozót, Bunduc kapus több alkalommal is kénytelen volt közbe avatkozni, hogy ne változzon az eredmény. A Necşulescu, Bârlădeanu, Cârjan trió többször is kellemetlen perceket okozott a hazaiak védelmének. A 18. percben a KSE is villant, Ştefănescu tálalt Kurtuly elé, aki kapussal szemben kihagyta a ziccert. A 29. percben a vendégek lesgyanús letámadásánál Bunduc bravúrosan állta útját Necşulescu próbálkozásának, majd pár perc múlva Sălăgean távoli lövését mentette szögletre. A 43. percben megtört a gólcsend, Ştefănescu tört be a tizenhatosra és jól helyezett lövésével a hosszúba talált, 1–0.

A KSE nagy iramban kezdte a második játékrészt, valósággal a kapujához szögezte az ellenfelet, előbb Gajdó Gothárd, majd Boricean okozott zavart a tizenhatoson belül, ám eredménytelenül. Az 58. percben egy szögletet követő, kapu előtti kavarodásban a kék-fehér védők tehetetlenül nézték, amint Necşulescu bekotorja az egyenlítő találatot (1–1), majd kicsivel később, szintén egy pontrúgás után Cârjan senkitől sem zavartatva fejelt hálóba (1–2). Ezután csak erőtlen próbálkozásokra futotta a KSE részéről, a 82. percben a veszélyesen megiramodó Babei ellen szabálytalankodtak a kaputól 22 méterre, de a megítélt szabadrúgás elakadt a sorfalban. Ez volt a KSE ötödik veresége a tavaszi idényben.

Labdarúgó III. liga, 23. forduló: Kézdivásárhelyi SE–Galaci Suporter Club Oțelul 1–2 (1–0). Kézdivásárhely, Sinkovits Stadion, mintegy 700 néző. Vezette: Ștef Claudiu (Marosvásárhely):

KSE: Bunduc – Tankó, Stanciu (Bukur, 72.), Gajdó T., Gáll, Gazda, Rancz (Vlădulescu, 76.), Bagoly (Boricean, 46.), Ştefănescu, Babei, Kurtuly (Gajdó G., 46.). Edző: Polgár László.

Oțelul: Udeanu – David, Giţă, Moglan, Chiriac (Vlad, 80.), Sevastian (Băhnaşu, 69.), Sălăgean, Necşulescu, Crihana, Bârlădeanu, Cârjan (Vasile, 90+2.). Edző: Ciobanu Alexandru.

Gólszerzők: Ştefănescu (43.), illetve Necşulescu (58.), Cârjan (71.). Sárgalap: Babei (35.), Tankó (52.), Gajdó G. (80.), Bunduc (82.), illetve Bârlădeanu (45.), Moglan (82.).

A 23. forduló többi eredményei: FK Csíkszereda–Bákói Aerostar 3–0, Románvásár–Szászhermány 1–2, Pașcani–Foksány 0–4, Darabani–Radóc 2–1. Valea Mărului–Székelyudvarhely 0–3 (játék nélkül), Sporting Liești–Galaci Metalosport 3–0 (játék nélkül). Az 1. csoport állása: 1. Aerostar 52 ponttal, 2. Oţelul 49 (44-11), 3. Csíkszereda 49 (52-20), … 10. KSE 26, 11. Udvarhely 25.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. április 23., 21:48
    ÉRTÉKELÉS: -3

    Ejsze edzőbá rúgta a bőrt, h el kell hajtani! Ebben a világban ahol holmi semmiházi Becalic osszák az észt és egy focista100 x többet keres mint 1 agysebész addig csak bundázott meccseket lehet látni még 1 szekeres csapatban is!