Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

KSE: pénteken edzőmeccs

KSE: pénteken edzőmeccs Sport

Hétfőn fújtak gyülekezőt a nemrég III. ligába feljutott KSE labdarúgócsapatánál, több játékost is tesztelni fognak az elkövetkező időszakban, de az alapkereten sokat nem változtatnának. Leszögezték az első felkészülési mérkőzés időpontját is, az ellenfél a Selymes Tibor által irányított Szatmárnémeti Olimpia lesz.

A Kézdivásárhelyi SE csapata megkezdte a ráhangolódást a harmadosztályos pontvadászatra, a távozók pótlására több próbajátékos érkezett, de egyelőre korai még a keretről beszélni. Ami biztos, hogy a kék-fehérek pénteken 18 órától felkészülési mérkőzésen látják vendégül a Szatmárnémeti Olimpiát a Sinkovits Stadionban (belépés ingyenes). A II. ligás együttes Selymes Tibor vezetőedző irányításával jelenleg Brassópojánán edzőtáborozik. A KSE július 24-vel vonul edzőtáborba.

Egyelőre nem tudni pontosan, mikor kezdődik a III. liga soron következő idénye, legvalószínűbb, hogy augusztus derekán. Mint ismert, az osztályozón a kézdivásárhelyiek 9-0 arányban gyűrték le Maroshévíz együttesét, így több mint tíz év után újra van képviselője a céhes városnak a harmadosztályban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük