Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Közel álltak a bravúrhoz

Közel álltak a bravúrhoz Sport

A végletekig kiélezett párbajt vívott az elmúlt hétvégén a Kézdivásárhelyi SE tekecsapata a jóval rutinosabb Marosvásárhelyi VSK ellen, amely végül nagy csatában, az utolsó negyedórában mindössze 17 fával múlta felül a céhes városi alakulatot.

Mint ismeretes, a KSE tekecsapata kénytelen a messzi Kolozsváron játszani hazai mérkőzéseit az országos bajnokságban, tekintettel arra, hogy az előírások szerint a legfelsőbb ligában legalább négysávos pályán lehet játszani. Az országos bajnokság 5. fordulójában a céhes városi tekések a kincses városban látták vendégül a Marosvásárhelyi VSK-t, és szinte megtréfálták a jóval tapasztaltabb ellenfelet, még úgy is, hogy két alapjátékosuk hiányzott.

„Hatalmas dicséret illeti a fiúkat, akik ebben az idényben öt forduló alatt 12 pontot gyűjtöttek, ilyenre még nem volt példa” – értékelt Várdó Olivér szakvezető, sorolva a remek teljesítményt: Jászvásár ellen 2, Kolozsvár ellen 1, Petrilla ellen 5, Talmács ellen 1, Marosvásárhely ellen 3 pont a mérlegük.

Végeredmény: KSE – Marosvásárhely 3381–3398 (5–3). A KSE pontjait Bardócz Róbert (596 ütött fa – legjobb eredmény), Kádár Barna (577 ütött fa) és Elekes Sándor (573 ütött fa) érték el. Játszott még Dávid A. (540), Nagy S. (559), Nagy L. (536).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük