Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Közel a dobogóhoz

Közel a dobogóhoz Sport

A Román Fallabda-szövetség égisze alatt az elmúlt hétvégén a bukaresti Infinity Sport Arénában zajlott az országos utánpótlás-bajnokság, ahol a sepsiszentgyörgyi Huni Squash SKE három játékosa két negyedik és egy ötödik helyezést szerzett.

Hirdetés
Hirdetés

Az országos bajnokságra a fiúk három (U11, U15 és U19), míg a lányok egy (U19) kategóriában nevezhettek. A küzdelemnek összesen huszonegy fiatal fallabdázó vágott neki, hat klub színeiben. A Huni Squash SKE két versenyzőt nevezett a 19 év alatti versenybe, egy játékost pedig a 15 év alatti küzdelembe. A sepsiszentgyörgyiek jól teljesítettek, Kovács Kristóf a negyedik helyen végzett U15-ben, míg Dávid Márk U19-ben épphogy lemaradt a bronzéremről, így negyedikként zárt, Szén László pedig a csapattársa mögött az ötödik lett.

„A fiúkon látom a fejlődést az utolsó tornánk óta, amely december elején volt, viszont nagyon nehéz felvenni a lépést olyanokkal, akiknek mindennap van edzésük, amíg nekünk be kell járnunk Brassóba, hogy szabványméretű pályán tudjunk gyakorolni. Elégedettséggel tölt el, hogy Kristóf a nagy nyomás ellenére is higgadt maradt, László nagyon ügyesen kezd felzárkózni a többiekhez, Márk szépen játszott, viszont a fizikai felkészülés terén alulmaradtunk” – értékelt Bara Hunor edző.

A következő ifjúsági tornára májusban kerül sor, amelyet a Huni Squash SKE szervez Brassóban a veterán országos fallabdabajnoksággal egybekötve.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük