Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kosaras nosztalgiázás

Kosaras nosztalgiázás Sport

December 23-án, szombaton 17 órától nosztalgiáznak a kézdivásárhelyi kosárlabda-kedvelők, ugyanis ekkor kezdődik a már hagyományszámba menő, év végi gálamérkőzés a céhes város színeit korábbi években képviselő, illetve jelenlegi játékosai között.

A nosztalgiameccsek sorát a lányok indítják, ismét hazai pályán láthatjuk Demeter Hannát (Vasas Budapest), Demeter Nórát (PEAC Pécs), Lénárt Paulát (Dartmouth College), Domokos Rékát (Fonti Trans Pécs) és a 2012-ben élvonalba feljutott csapat többi tagját, akik a jó hangulatúnak ígérkező gálamérkőzésen a KSE jelenlegi másodosztályos csapata ellenében lépnek parkettre a városi sportcsarnokban.

18 órától már a fiúk nosztalgiáznak, a 2012-ben végzett U20-as alakulat az idei gárdával szemben veszi fel a kesztyűt. A mérkőzések utáni banketten díjazzák a 2017-ben legkiemelkedőbb eredményeket elérő kosárlabdázókat, az ünnepélyes eseményre szeretettel várják a különböző korosztályú kosarasokat, szüleikkel együtt. A program: 17 órától KSE 2012 – KSE 2017, 18 órától NMSK 2012 – KSE 2017.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük