Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kőkemény mérkőzés vár a Sepsi OSK-ra

Kőkemény mérkőzés vár a Sepsi OSK-ra Sport

Nincs ideje a sebeit nyalogatni a Sepsi OSK-nak az utóbbi időszak sikertelensége után, ugyanis nyakán a következő mérkőzés, amelyen a labdarúgók a lehető legtöbbet kell kihozzák magukból ahhoz, hogy eredményesek legyenek. Krajovára készül a szentgyörgyi csapat, pénteken este a Ion Oblemenco Stadionbeli katlanban lép pályára.

A Kolozsvártól (1–2) és Hermannstadttól (1–3) elszenvedett hazai vereségek után vállalkozik a krajovai kiszállásra a Sepsi OSK, a labdarúgó I. liga 15. fordulójában. Eugen Neagoe együttese idén ugyan legyőzte az oltyánokat, de ezt megelőzően négyszer is alulmaradt Devis Mangia csapatával szemben. A július 29-ei 2. fordulóban a piros-fehérek Tandia góljával verték az Universitateát 1–0-ra Sepsiszentgyörgyön, a tavalyi kiírásban viszont előbb 2–3, majd 0–1 arányban kaptak ki tőlük, ezekhez hozzáadódik a kupában elszenvedett két vereség. A hullámvölgyben levő OSK számára rossz előjel, hogy pénteki ellenlábasa nagyon jó formában van, zsinórban begyűjtötte a FCSB (2–1), az Astra (3–0) és Jászvásár (3–0) skalpját, így jelenleg a tabella 3. helyét foglalja el, mindössze négy ponttal lemaradva az éllovas CFR-től.
Júliusban megérdemelten tartotta itthon a három pontot az OSK, a pénteki találkozón is legalább ilyen gólérzékenyen és koncentráltan kell játszani, hogy az előkelő helyezésű csapat ellen eredményesek lehessenek. Ezen véleményének adott hangot tegnapi sajtótájékoztatóján Eugen Neagoe vezetőedző is.
Hazai pályán ugyan sikerült legyőznünk őket a bajnokság 2. fordulójában, de pénteken egy teljesen más mérkőzés vár ránk, nagyon nehéz dolgunk lesz, mivel egyrészt nagyon jó formában van a csapat, másrészt viszont valószínűleg 25 ezer ember fogja őket biztatni a helyszínen. Mondtam a fiúknak, mentálisan és fizikailag is nagyon felkészültek kell legyünk. Remélem, jó játékkal rukkolunk elő, és nem fogjuk megismételni az előző meccseken mutatott hibákat, és jó eredményt tudunk elérni – nyilatkozta a szakember.
Az OSK az eltiltott Viera és Mensah nélkül utazik az oltyán fővárosba, de a csapaton belüli közhangulatra nincs panasz.
– Legutóbb nem Szeben nyert, hanem mi veszítettünk, az ellenfélnek ajándékba adtunk két gólt, egyet pedig a játékvezető, remélem, pénteken nem lesznek bírói tévedések, és azt is, hogy a kettős mércétől sem kell tartanunk. Az egyedüli csapat vagyunk, amelyik javára nem ítéltek büntetőt… Épp a minap beszélgettünk az egyik barátommal, aki viccesen megjegyezte, sebaj, majd a 27. fordulóban nekünk is ítélnek egyet, csak az a szomorú, hogy 26 fordulós az alapszakasz, amiből már lejárt 14 – fogalmazott keserűen Neagoe. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük