Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kiszenvedett döntetlen

Kiszenvedett döntetlen Sport

Gólnélküli döntetlennel zárta a kiesőjelöltek párbaját a Sepsi OSK szombaton a Medgyesi Gázmetán ellen Brassóban, a labdarúgó élvonal 18. fordulójában. Ez volt a szentgyörgyiek harmadik egálja a pontvadászatban, ami viszont aggasztóbb az, hogy tíz mérkőzés óta nem örülhetnek győzelemnek. A kispadon debütáló Eugen Neagoe vezetőedző viszont elégedetten nyilatkozott játékosai hozzáállásáról, véleménye szerint megérdemelték volna a három pontot.

Küzdelmes mérkőzést vívott a Sepsi OSK a medgyesiek ellen, feltüzelten és elszántan kezdtek a piros-fehér mezesek, több alkalommal is közel kerültek a gólszerzéshez, azonban a döntő pillanatokban hiányzott a kellő precizitás ahhoz, hogy eldöntsék a találkozót. Nikolics két nagy lehetőséget is elpuskázott, előbb a 7. percben lőhetett kapura jó helyzetben, ám lövését a jó ütemben érkező Sîrghi blokkolta, majd a 29. percben becselezte magát a büntetőterületen belülre, ám a kapussal szemben a lehető legrosszabb megoldást választotta, a bajnokság legmagasabb hálóőre, a 198 cm Alexandru Greab jó reflexszel szögletre ütötte a labdát. Időközben Patrick Petre neve mellé is feljegyezhettünk egy kihagyott próbálkozást, ígéretes lövése elcsorgott a kapu mellett. Hiába irányította a játékot a Sepsi OSK, 0-0-nál fordultak a csapatok.

Szünet után visszavettek a tempóból a sepsiszentgyörgyiek, játékukból hiányzott az összeszedettség, azonban ennek ellenére előnyhöz juthattak volna a 63. percben, ám Herea meglehetősen könnyelműen rúgta el a szerencsésen hozzá került játékszert, Greab pedig újra nagyot mentett. A 83. percben Patrick Petre megzörgette a Gázmetán hálóját, ám hiába, a partjelző lest intett, így Tudor játékvezető érvénytelenítette a találatot. Alig két perc múlva a hosszabb kihagyás után visszatérő Niczuly kapus mutatott be bravúrt, Surugiu szabadrúgásánál mentett szögletre. A véghajrában még próbálkozott az OSK, ám a kapu előtti kavarodásban nem tudtak eredményesek lenni, maradt a 0-0. A Sepsi OSK továbbra is 12. a rangsorban 12 ponttal, a 13. Medgyes 11 ponttal, a 14. Juventus 9 ponttal.

– Nem rossz ez az eredmény, de szerettem volna, ha nyerünk, a játék alapján megérdemeltük volna. Elégedett vagyok a játékosaimmal, sokat szaladtak, és próbálták azt tenni, amit megbeszéltünk, meg is dicsértem őket, sajnos a gól hiányzott a győzelemhez. Jobban játszottunk, több helyzetünk volt, de ilyen a futball, gólt kell szerezni. Nehéz kiszállásra készülhetünk a CFR otthonában, de úgy, ahogy Medgyes is tudott pontot szerezni ellenük, mi is megpróbáljuk – értékelt a mérkőzés után Eugen Neagoe vezetőedző, utalva a november 27-én esedékes kolozsvári összecsapásra.

Labdarúgó 1. liga, 18. forduló, Brassó, Ifjúsági Stadion: Sepsi OSK – Medgyesi Gázmetán 0-0. Vezették: Alexandru Tudor (Bukarest), Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea), Adrian Popescu (Krajova).

Sepsi OSK: Niczuly – Burlacu, Ursu, Damian, Grecu – Fülöp, Petrovics, Petre, Herea (Issa Thiaw, 75.), Astafei (Huiban, 88.) – Nikolics (Hadnagy, 64.). Edző: Eugen Neagoe. Medgyes: Greab – Popovici (Surugiu, 83.), M. Constantin, Sîrghi, Bușu – Cristea (Zderic, 77.), Bic (Mitic, 90+3.), Neagu, Tîrcoveanu, Chamed – Golubovici. Edző: Cristian Pustai. Sárga lap: Burlacu (17.), Nikolic (62.), Petre (79.), Petrovics (84.), illetve Bic (86.), Neagu (89.), Sîrghi (90.), Bușu (90+4.). 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük