Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kiszaladták magukat

Kiszaladták magukat Sport

A sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör tagjai vasárnap a Cenk alatti városban lezajlott Brassó Nemzetközi Maratonon álltak rajthoz két váltóval, az egyik dobogós, a másik dobogóközeli helyen végzett. A hétvégi futóversenyen több mint 3000-en vettek részt.

A brassói viadalon egyéniben és váltóban lehetett nevezni az 5,7 km-es, a 10,7 km-es, a félmaratoni és a maratoni távokra, a megyeszékhelyi futókör tagjai a maratoni stafétát választották. A két háromszéki váltó az elsőségért további huszonöt stafétával versenyzett.

Érdekesség, hogy a versenyzők egyszerre futották le a 10,7 km-es távot, és az elért időeredmények összeadásából született meg egy-egy váltó végeredménye. A Háromszék 1. nevet viselő váltó – Sebestien Hunor-Florin, Bihari Szilárd Attila, Csutak Tamás, Pulugor József – a dobogó második fokára állhatott fel, míg a Háromszék 2. névre hallgató négyes – Imreh Zoltán, Madaras Dániel, Mezei Loránd, Perpits Ede – hatodik lett. Végeredmény: 1. Eco-Telekom Brassó (2:42:12 óra), 2. Háromszék 1. (2:47:30 óra), 3. Galac Futó Ászai (2:47:46 óra), … 6. Háromszék 2. (3:06:8 óra).

A Gáll Lajos Futókör tagjainak a versenyen való indulását Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala támogatta

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük